Google Site Kit on ilmainen WordPress-lisäosa, joka avulla voidaan helposti seurata ja analysoida kotisivun suorituskykyä. Site Kit sisältää: Google Analyticsin, AdSensen, Search Consolen, sekä PageSpeed Insightsin. Lisäosan avulla saadaan tietoa verkkosivujen kävijöistä, sisällön suosioista, mainostuloksista ja sivuston nopeudesta. Site Kitin avulla voidaan myös helposti nähdä, miten sivustosi suoriutuu verrattuna kilpailijoiden verkkosivuihin.

Kotisivuille asennettava lisäosa tarjoaa myös WordPressin hallintapaneelin, joten tietoja voidaan tarkastella suoraan verkosivujen hallintapaneelista ilman erillisten sovellusten avaamista. Google Site Kit lisäosan avulla voidaan helposti jakaa myös tietoja muiden henkilöiden kanssa, kuten verkkosivuston ylläpitäjien tai markkinointitiimin jäsenten kanssa.

Google Site Kit on erityisen hyödyllinen etenkin verkkosivustojen omistajille ja ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa sivustonsa suorituskykyä ja saada lisätietoja sivuston kävijöistä. Se on myös hyödyllinen työkalu verkkosivustojen kehittäjille, jotka haluavat seurata sivustonsa suorituskykyä ja tarjota samalla asiakkaille tietoja kotisivun suorituskyvystä. Kannattaa ehdottomasti harkita Google Site Kitin käyttöä. Lisäosa on ilmainen, helppo asentaa sekä käyttää, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille verkkosivustojen ylläpitäjille.

Asennamme Google Site Kitin valmiiksi käyttöön yrityksen kotisivuille.