Sähköpostin luominen yritykselle on yleensä helppo toimenpide, yrityskäytössä olemme itse käyttäneet pääsääntöisesti Microsoftin Office 365 ja Google Workspace tuotepaketteja. Listasimme muutamia vaihtoehtoja joista esimerkisi aloittava yrittäjä voi valita omansa. Opastamme ja annamme miellämme asiakkaillemme tukea sähköpostiin liittyvissä kysymyksissä.

Gmail on ilmainen sähköpostipalvelu, jonka tarjoaa Google. Se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Gmail tarjoaa ilmaisversiona 15 gigatavua tallennustilaa ja integroitujen Google-palvelujen, kuten Google Calendarin ja Google Driveen käytön.

Google Workspace on pilvipohjainen tuotepaketti, joka tarjoaa työkaluja yrityksille ja organisaatioille sähköpostin, tiedonjakamisen, kalenterin ja muiden verkostoidutustyökalujen hallintaan. Se sisältää useita eri palveluita, kuten Gmail, Google Drive, Google Calendar ja Google Meet. Google Workspace tarjoaa erilaisia suunnitelmia eri tarpeisiin ja budjetteihin, ja se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Google Workspace tarjoaa myös integroitujen Google-palveluiden, kuten Google Mapsin ja Google Translaten käytön.

Outlook on sähköpostipalvelu, jonka tarjoaa Microsoft. Se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Outlook tarjoaa ilmaisen 5 gigatavun tallennustilan ja integroitujen Microsoft-palvelujen, kuten OneDriven sekä Microsoft Teamsin.

Office 365 on pilvipohjainen tuotepaketti, joka tarjoaa työkaluja yrityksille ja organisaatioille sähköpostin, tiedonjakamisen, kalenterin ja muiden verkostoidutustyökalujen hallintaan. Se sisältää useita eri palveluita, kuten Outlook, OneDrive, Microsoft Teams ja Microsoft Exchange. Office 365 tarjoaa erilaisia suunnitelmia eri tarpeisiin ja budjetteihin, se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Office 365 tarjoaa myös integroitujen Microsoft-palveluiden, kuten Bingin sekä Skypen.

Yahoo Mail on ilmainen sähköpostipalvelu, jonka tarjoaa Yahoo. Se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Yahoo Mail tarjoaa oletuksena 1 teratavun tallennustilan ja integroitujen Yahoo-palvelujen, kuten Yahoo Financeen ja Yahoo Newsin.

Zoho Mail on sähköpostipalvelu, jonka tarjoaa Zoho. Se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. Zoho Mail tarjoaa ilmaisen 5 gigatavun tallennustilan ja integroitujen Zoho-palvelujen, kuten Zoho CRM:n ja Zoho Calendarin.

ProtonMail on salattu sähköpostipalvelu, jonka tarjoaa Proton Technologies. Se on saatavana selaimella ja mobiilisovelluksina Android- ja iOS-laitteille. ProtonMail tarjoaa ilmaisen 5 gigatavun tallennustilan sekä maksullisia lisäominaisuuksia, kuten lisää tallennustilaa.