Datamedia | Edulliset kotisivut yritykselle

Kuinka voimme olla avuksi?

Info

Usein Kysytyt Kysymykset

Löytyykö apu kysymykseesi useimmiten kysytyistä kysymyksistä? Voit myös soitaa tai ota yhteyttä sähköpostilla info(at)datamedia.fi

Valmiit kotisivujen verkkosivupohjat ovat hyviä aihioita kotisivujen tekemisessä ja säästävät paljon aikaa suunnitelulta. Verkkosivupohjat ovat myös täysin vapaasi muokattavissa.

Palvelumme edullisuus pohjautuu valmiisiin kotisivujen verkkosivupohjiin joiden avulla säästyy valtavasti aikaa suunnittelutyötä. Mikäli sivuston rakenne täytyy toteuttaa ilman valmista verkkosivupohtaa, tästä aiheutuu lisäkuluja jotka on sovittava erikseen.

Tekstisisällön tuottamisessa on erittäin tärkeää tietää aiheesta, jotta tekstistä tulee mahdollisimman aito ja informaatinen lukijalle. Suosittelemme vahvasti, että yritykset tuottavat tekstisisällön itse. Ilmaisia kuvia yrityksen kotisivuille voi hankkia esimerkiksi Pixabay kuvapankkipalvelusta, muista tarkistaa aina kuvan käyttöön liittyvät lisenssiehdot ennen kuvan käyttöönottoa.

Toteutamme responsiiviset ja helppokäyttöiset sivut nopeasti käyttöösi mutta emme tee yritysilmeen – graafisen ilmeen suunnittelua. Tähän meillä on loistava yheistyökumppani olemassa.

Kotisivut mahdollistaa suositun Woocommerce verkkokaupan jota tuhannet Suomalaiset verkkokaupat käyttävät. Lisää Woocommerce verkkokaupasta voit lukea esimerkiksi Zonerin sivuilta.

Suosittelemme vahvasti Zonerin palveluita koska kokemuksemme mukaan kaikki on toiminut aina mallikkaasti. Jos palvelut on valmiiksi hankittu muualla, voimme asentaa kotisivut käyttöön, mikäli emme törmää teknisiin haasteisiin tai rajoitteisiin.

Palvelin tilan ja verkkotunnuksen tilaaminen esimerkisi Zonerin palvelusta on erittäin helppo ja nopea prosessi, joka yritysten kannattaa tehdä itse. Autamme mielellämme, mikäli asiakkaamme tarvitsee tässä apua.